BG EN
 
 
 
 
- УСЛУГИ -
 
Криейтив

Бихме могли дълго да разсъждаваме над това понятие, но ще кажем, че нашите предложения биха увеличили интереса към вашата марка, както и биха я направили по-атрактивна и лесно запомняща се като оригинална, красива или пък забавна, което би направило тази услуга изключително ценна за вашия маркетинг.

 
 
Уеб дизайн

Предлагаме сайтове, в които акцентираме на добър дизайн и добра навигация, което прави винаги добро впечатление на потребителите.

 
 
Уеб програмиране

Brushcode разработва персонализиран уеб базиран софтуер, уеб сайтове и бази данни според нуждите на клиента с уникална функционалност, която има за цел да осигури ефективна и надеждна платформа за вашят бизнес и да покрие изцяло вашите софтуерни нужди. Използвани технологии: Java, PHP, Javascript, jQuery, PostgreSQL, Mysql, SqlLite.

 
 
Корпоративна идентичност

Корпоративната идентичност или бранда на дадена фирма са от значителна важност за марката да стане всеобщо разпознаваема, за това ние отделяме изключително внимание на всеки проект свързан в тази област. Грижим се за красивата типография, креативните знаци, добрата подредба и съчетание на цветовете, което да прави идентичността оригинална, лесно разпознаваема и функционална за употреба при различни рекламни материали.

 
 
Фейсбук страници

Какво можем да Ви предложим ние?

 

- създаване на брандирана Фейсбук страница

- поддръжка на Вашата страница

- добавяне на допълнителни елементи към страницата

- добавяне на ново съдържание към Вашата страница

 

 
 
Хостинг

Специална оферта

 

Нашата специална оферта е безплатен хостинг и домейн, за срок от една календарна година, при всяка поръчка на уеб сайт, включваща уеб дизайн и уеб програмиране.

Възползвайте се сега!

 

 
 
Графичен дизайн

Дизайнът в печатен вид, може да се превърне в шедьовър или да бъде изхвърлен в кошчето за боклук или пък да бъде отминат без да се забележи, за това нашите цели са да търсим и да предлагаме винаги нови и  интересни решения, които потребителите да харесват и лесно да разбират посланието адресирано до тях.

 
 
Софтуер

Изготвяме разнообразни уеб базирани софтуерни решения като използваме следните платформи PHP/Java, Mysql/PostgreSQL, Javascript/jQuery, CSS.

В заключение вие получавате една добре работеща, лесна за обновяване и поддръжка система, която би улеснила изключително вашият бизнес.

 
 
Илюстрация

Вярваме, че дигиталният арт и илюстрации, които предлагаме ще помогнат да подобрите и изградите добрия стил и креативност на вашата реклама или уебсайт.